Työsuhdepolkupyörä

Nummen Pyörä Oy tarjoaa ensimmäisenä Turkulaisena alan liikkeenä alueen yrityksille ympäristöystävällistä työsuhdepolkupyörää huoltoleasing periaatteella.

Aloitimme rakentamaan tuotekokonaisuutta keväällä 2008. Yritysmaailma otti uuden mahdollisuuden hienosti vastaan ja varsin nopeasti saimme luotua todella monta yhteistyökumppanuutta. Kiinnostus yrityksissä työsuhdepyöriä kohtaan on ollut erittäin suurta ja olemme iloksemme huomanneet miten paljon yritykset ovat rohkaisseet työntekijöitään liikkumaan. Ensimmäisten yritysten kaksivuotiset sopimukset ovat jo päättyneet ja palaute työsuhdepyöristä on ollut erittäin myönteistä.  Olemmekin uusineet lähes kaikkien yritysten kanssa sopimukset seuraavalle kaksivuotiselle kaudelle.

Haluamme tarjota Turun alueen työnantajille ja työntekijöille mahdollisuuden valita työsuhdeauton tilalle työsuhdepolkupyörän. Meillä on vahva usko, että tämä työnantajalle ja työntekijöille edullinen sekä vaivaton vaihtoehto kiinnostaa työntekijöistään ja ympäristöstä välittäviä yrityksiä.  Kun yritykset rohkaisevat työntekijöitään liikkumaan, pysyvät he terveempänä ja jaksavat pidempään työelämässä. Samalla näemme, että moni työntekijä on valmis ottamaan vastaan heille edullisen ja kuntoa kohottavan edun.

Mistä oikein on kysymys?

– Työsuhdeauton tietävät kaikki mutta tämä edullisempi, ympäristöystävällisempi ja kuntoa kohottava vaihtoehto on monille uusi tuttavuus

– Periaate on täysin sama mutta työsuhdepolkupyörä antaa sekä työnantajalle että työntekijälle paljon mielenkiintoisia etuja

– Sopimusaika on 24 kk mihin sisältyy määräaikaishuollot ja varkausvakuutus

– Sopimuskauden jälkeen työntekijä voi edullisesti lunastaa pyörän itselleen

Mikäli kiinnostuit asiasta, ota yhteyttä.

Jari Petäjä
Yritysmyynti
jari.petaja@nummenpyora.fi