Trekking-pyörällä ajat niin työmatkat kuin pitkät viikonloppureissutkin, mukavasti ympäri vuoden!

Jos unelmasi on tehdä pidempiä pyörävaelluksia tai retkeillä muuten vaan, on trekking-pyörä oikea valinta. Se on myös oiva valinta myös ympärivuotiseen työmatka-ajoon. Trekking-pyörässä on valmiina paljon varusteita, joita pyörääsi tarvitset. Voit myös varustella sitä makusi mukaan pyöräilylaukuilla, mittareilla ja muulla mitä koet tarvitsevasi matkalle. Tule koeajolle ja koe Trekking-pyörien monipuolisuus!
Näytä:

Trek 920 2021

Klikkaa kuvaa nähdäksesi tuotteen tiedot

920 on retkipyörä ihmisille, jotka arvostavat vapautta ajaa pyörällä minne tahansa. 920 kulkee loistavasti myös asfaltin ulkopuolella. Se on vakaa ja nopea, ja sillä on hauska ajaa poluilla, sora- ja hiekkateillä sekä millä tahansa maantiellä. Jos motto ”Ole valmis” voi ilmentyä täydellisesti yksittäisessä retkipyörässä, tämä pyörä tekee juuri sen.

2099€ (sis. ALV 24%)

näytä tuotetiedot

Trek 520 Disc 2021

Klikkaa kuvaa nähdäksesi tuotteen tiedot

520 on teräksestä valmistettu työjuhta, jolla ajaminen on mukavaa ja joka soveltuu kaikenlaiseen pyöräilyyn aina arkikäytöstä pitkiin pyöräretkiin. Se on valmis seikkailuihin sellaisenaan mukana tulevien etu- ja takatavaratelineen sekä raskaan kuorman kuljettamiseen suunnitellun voimansiirron ansiosta.

1599€ (sis. ALV 24%)

näytä tuotetiedot

Trek 1120 2021

Klikkaa kuvaa nähdäksesi tuotteen tiedot

Tämä on pyörä, joka kannattaa hankkia, jos suuret seikkailut ovat mieleesi. Kaikki 1120:n osat on suunniteltu parempaa retkipyöräilykokemusta ja rankimpia maastopolkuja varten. Tavaratelineet, maastokäyttöön suunnitellut osat ja 29+-kiekot tekevät 1120:sta täydellisen revittelykoneen eeppisille tutkimusretkille.

3129€ (sis. ALV 24%)

näytä tuotetiedot