Sähköpyörät City ja Hybrid<<  >>

Trek Verve+ 5 Lowstep 2020

3999€ (sis. ALV 24%).Tutustu myös osamaksumahdollisuuksiimme!

Trek Verve+ 5 Lowstep 2020 kuva 1

Verve+ 5 Lowstep on Ultimate Comfort Philosophy -ajattelumme mukaan suunniteltu sähköpyörä. Jokainen tämän pyörän osa-alue on suunniteltu parasta mahdollista ajomukavuutta ajatellen, jotta pyöräilisit enemmän. Boschin luotettava ja tehokas sähköavustusjärjestelmä antaa lisäpotkua niin arkikäyttöön, työmatkoille kuin viikonlopun seikkailuihin. Tämä pyörä on myös varustettu ajomukavuutta ja turvallisuutta parantavilla osilla, kuten ajoa tasoittavalla joustohaarukalla ja jousitetulla satulatolpalla, ergonomisilla kosketuspisteillä, leveillä ja vakailla renkailla sekä etu- ja takavalolla.

Tämän sähköpyörän jokainen osa rungosta kosketuspisteisiin on suunniteltu huippuluokan ajomukavuutta ajatellen ja Lowstep-geometria helpottaa pyörän selkään nousemista. Tehokas ja pitkäkestoinen 500 Wh:n Bosch-akku on integroitu alaputkeen siistiä ja virtaviivaista ulkomuotoa varten. Innovaatiopalkinnon voittanut Bontrager Cable Guidr -ohjainkannatin ohjaa kaikki sähköpyörän johdot ja vaijerit rungon sisään, mikä suojaa niitä vaurioitumiselta ja antaa pyörälle siistin ulkonäön.

Tämä pyörä sopii sinulle, jos haluat tehdä pyörällä useampia asioita ja etsit ultramukavaa pyörää, joka on kestävä ja varustettu viimeisimmällä sähköpyöräteknologialla.

Tervetuloa koeajolle myymäläämme!
Huomaathan että saatavuus vaihtelee myymälöittäin, sekä kauden edetessä.

lisää tietoa löydät valmistajan tuotesivulta

Trek Verve+ 5 Lowstep 2020 ominaisuudet:
Vaihteet Shimano Deore Rapidfire Plus, 10 vaihdetta / Shimano Deore M6000, keskipitkä häkki, takarattaan enimmäisk
Väri Matte Gunmetal
Rungon koko L, M, S, XL
Runkomateriaali Ultimate Comfort Super Smooth -alumiinia, integroitu akku ja sisäinen reititys
Vakiovarusteet
Jarrut Shimano MT200, hydraulinen levyjarru
Renkaat Schwalbe Energizer Plus, 700x50c
Jaa facebookissaJaa facebookissa