Sähköpyörät City ja Hybrid<<  >>

Trek Verve+ 4 2020

3499€ (sis. ALV 24%).Tutustu myös osamaksumahdollisuuksiimme!

Trek Verve+ 4 2020 kuva 1

Verve+ 4 on sähköavusteinen hybridipyörä, joka sopii täydellisesti pitkille matkoille, tavallista hauskempaan työmatkapyöräilyyn, vapaa-ajalle ja treenaamiseen. Tämä pyörä on varustettu luotettavalla Bosch-moottorilla ja pitkäkestoisella Bosch-akulla, jonka avulla pystyt ajamaan pitkälle yhdellä latauksella. Pyörässä on myös kokonaan rungon sisälle sijoitettu akku, joka parantaa pyörän ulkonäköä ja tasapainoa. Akun irrottamiseen ei tarvitse työkaluja! Tämä pyörä on varustettu ajomukavuutta ja turvallisuutta parantavilla osilla, kuten jousitetulla satulatolpalla, leveillä ja vakailla renkailla sekä ajoa tasoittavalla Forklight 3.0 -joustohaarukalla, jossa on integroitu valo.

Tämä pyörä sopii sinulle, jos tiedät, että sähköpyörän tarjoama lisäteho auttaa sinua ajamaan pidemmälle, ja etsit kestävää, intuitiivisesti toimivaa mallia, joka on varustettu viimeisimmällä sähköpyöräteknologialla. Haluat tehdä pyörällä useampia asioita ja pitää enemmän hauskaa jokaisella ajokerralla, joten ajomukavuus ja käyttöä helpottavat ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä.

Sisäisellä varkaudenesto-ominaisuudella ja värinäytöllä varustettu Bosch Kiox-ohjain kertoo ajotiedot ja yhdistyy tarvittaessa Bluetooth® yhteensopiviin laitteisiin.

Tervetuloa koeajolle myymäläämme!
Huomaathan että saatavuus vaihtelee myymälöittäin, sekä kauden edetessä.

lisää tietoa löydät valmistajan tuotesivulta

Trek Verve+ 4 2020 ominaisuudet:
Vaihteet Shimano Acera M3000, 9 vaihdetta / Shimano Alivio M4000, pitkä häkki, takarattaan enimmäiskoko
Väri Matte Nautical Navy
Rungon koko L, M, XL
Runkomateriaali Alpha Smooth -alumiinia, RIB (Removable Integrated Battery) -akkujärjestelmä, Range Boost -yhteensopiva
Vakiovarusteet
Jarrut Shimano MT200, hydraulinen levyjarru, 160 mm:n jarrulevy
Renkaat Bontrager E6 Hard-Case Lite, heijastava, vaijerivahvisteinen palle, 60 tpi, 700x50c
Jaa facebookissaJaa facebookissa