Sähköpyörät City ja Hybrid<<  >>

Trek Verve+ 3 Lowstep 2020

2899€ (sis. ALV 24%).Tutustu myös osamaksumahdollisuuksiimme!

Trek Verve+ 3 Lowstep 2020 kuva 1

Verve+ 3 Lowstep on sähköavusteinen hybridipyörä, joka antaa lisätehoa päivittäiseen kruisailuun, työmatkoihin ja harjoitteluun. Boschin sähköavustusjärjestelmä on tehokas ja luotettava, ja akku on sijoitettu ulkonäön ja tasapainon parantamiseksi kokonaan rungon sisälle. Lisäksi akun irrottamiseen ei tarvitse työkaluja! Tämä sähköpyörä on varustettu ajomukavuutta ja turvallisuutta parantavilla osilla, kuten ajoa tasoittavalla joustohaarukalla ja jousitetulla satulatolpalla, leveillä ja vakailla renkailla sekä etu- ja takavalolla.

Tämä pyörä sopii sinulle, jos…
Haluat tehdä pyörällä useampia asioita ja pitää enemmän hauskaa jokaisella ajokerralla, joten ajomukavuus ja käyttöä helpottavat ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä. Tiedät, että sähköpyörän tarjoama lisäteho auttaa sinua ajamaan pidemmälle, ja etsit kestävää ja upeannäköistä mallia, jonka käyttö on intuitiivista.

Trekin irrotettava ja integroitu Removable Integrated Battery (RIB) -akkujärjestelmä näyttää hienolta ja tekee akun käytöstä erittäin kätevää: akku on sijoitettu kokonaan rungon sisälle tavallista parempaan suojaan ja irtoaa helposti ilman työkaluja. Sopii valojen, lokasuojien ja takatavaratelineen ansiosta monipuoliseen käyttöön alusta lähtien ja jousitettu satulatolppa ja joustohaarukka vaimentavat teiden töyssyjen väsyttävää vaikutusta.

Tervetuloa koeajolle myymäläämme!
Huomaathan että saatavuus vaihtelee myymälöittäin, sekä kauden edetessä.

lisää tietoa löydät valmistajan tuotesivulta

Trek Verve+ 3 Lowstep 2020 ominaisuudet:
Vaihteet Shimano Altus M2010, 9 vaihdetta / Shimano Altus M2000
Väri Teal
Rungon koko S
Runkomateriaali Alpha Smooth -alumiinia, RIB (Removable Integrated Battery) -akkujärjestelmä
Vakiovarusteet
Jarrut Shimano MT200, hydraulinen levyjarru, 160 mm:n jarrulevy
Renkaat Bontrager E6 Hard-Case Lite, heijastava, vaijerivahvisteinen palle, 60 tpi, 700x50c
Jaa facebookissaJaa facebookissa