Sähköpyörät City ja Hybrid<<  >>

Trek Dual Sport+ 2020

3599€ (sis. ALV 24%).Tutustu myös osamaksumahdollisuuksiimme!

Trek Dual Sport+ 2020 kuva 1

Dual Sport+ on jokapaikan sähköpyörä, joka auttaa sinua ulkoilemaan, pysymään aktiivisena ja pitämään hauskaa. Se soveltuu mainiosti niin tielle kuin tieltä poikkeamiseen. Tehokas ja luotettava Bosch-moottori, etujousitus, etu- ja takavalo sekä useat suorituskykyä tukevat ominaisuudet tekevät siitä täydellisen sähköavusteisen polkupyörän kaikille, jotka haluavat ajaa ja seikkailla useammalla kuin yhdentyyppisellä ajoalustalla.

Tämä pyörä sopii sinulle, jos kaikenlaiset seikkailut kiinnostavat sinua, ja haluat laadukkaan sähköavusteisen pyörän luotettavaksi kumppaniksi kaikille matkoillesi. Haluat ajaa tehokkaasti niin asfaltilla kuin ulkoilureiteillä ja tahdot parasta mahdollista sähköpyöräteknologiaa erinomaisella hinta-laatusuhteella.

Trekin irrotettava ja integroitu Removable Integrated Battery (RIB) -akkujärjestelmä saa pyörän näyttämään upealta ja tekee akun käytöstä erittäin kätevää: akku on sijoitettu kokonaan rungon sisälle tavallista parempaan suojaan ja irtoaa helposti ilman työkaluja.

Tervetuloa koeajolle myymäläämme!
Huomaathan että saatavuus vaihtelee myymälöittäin, sekä kauden edetessä.

lisää tietoa löydät valmistajan tuotesivulta

Trek Dual Sport+ 2020 ominaisuudet:
Vaihteet Shimano Deore Rapidfire Plus, 10 vaihdetta / Shimano Deore M6000 Shadow Plus
Väri Trek Black
Rungon koko L, M, S, XL
Runkomateriaali Alpha Gold -alumiinia, Bosch Active Line -järjestelmälle ja PowerTube-akulle kustomoitu rakenne, tavaratelineen ja lokasuojan kiinnityspisteet, sisäinen vaijerireititys
Vakiovarusteet
Jarrut Shimano MT200, hydraulinen levyjarru, 160 mm:n jarrulevy
Renkaat Bontrager LT2 Comp, Hard-Case Lite, 700x38c
Jaa facebookissaJaa facebookissa