Sähköpyörät City ja Hybrid<<  >>

Trek Allant+ 7 Lowstep 2020

3599€ (sis. ALV 24%).Tutustu myös osamaksumahdollisuuksiimme!

Trek Allant+ 7 Lowstep 2020 kuva 1
Trek Allant+ 7 Lowstep 2020 kuva 2
Trek Allant+ 7 Lowstep 2020 kuva 1
Trek Allant+ 7 Lowstep 2020 kuva 2

Allant+ 7 Lowstep on työmatkoille ja arkikäyttöön suunniteltu tehokas, tyylikäs ja kestävä sähköavusteinen pyörä, jossa on myös tien epätasaisuutta tasoittava joustohaarukka. Tehokas Bosch-voimansiirtojärjestelmä, laadukkaat osat ja huolella suunnitellut yksityiskohdat tekevät tästä sähköpyörästä fiksun valinnan päivittäiseen kaupungissa liikkumiseen.

Elegantti ja kompakti Bosch Purion -ohjain näyttää nopeuden, ajetun matkan ja akun toimintamatkan. Trekin irrotettava ja integroitu Removable Integrated Battery (RIB) -akkujärjestelmä näyttää hienolta ja tekee akun käytöstä erittäin kätevää: akku on sijoitettu kokonaan rungon sisälle tavallista parempaan suojaan ja irtoaa helposti lataamista ja säilyttämistä varten. Haarukan lukitus varmistaa, että voit ajaa aina tehokkaasti – pidä haarukka lukittuna asfaltilla ja avaa se siirtyessäsi epätasaisemmille ajoalustoille. Lokasuojien, akkua hyödyntävien valojen ja muiden lisävarusteiden ansiosta se on heti valmis ajettavaksi.

Tämä pyörä sopii sinulle jos olet tietoinen hyödyistä, joita sähköpyörä tarjoaa työmatkojen taittamiseen ja kaupungissa pyöräilyyn, etkä halua haaskata aikaasi istumalla liikenneruuhkissa tai etsimällä pysäköintipaikkaa. Etsit sähköpyörää, jossa suorituskyky, ajomukavuus ja virtaviivainen ulkonäkö ovat tasapainossa.

Tervetuloa koeajolle myymäläämme!
Huomaathan että saatavuus vaihtelee myymälöittäin, sekä kauden edetessä.

Trek www-sivut

Trek Allant+ 7 Lowstep 2020 ominaisuudet:
Vaihteet Shimano Acera, 9 vaihdetta / Shimano Acera M3000 Shadow, pitkä häkki
Väri Matte Quicksilver, Nautical Navy
Rungon koko L, M, S
Runkomateriaali Huippulaadukas hydroform-muotoiltu sähköpyörän runko, integroitu akku, Motor Armor -suojus, Lowstep-rakenne, sisäinen reititys, post mount -levyjarru, 5 mm:n pikalinkuilla varustetut dropoutit
Vakiovarusteet
Jarrut Shimano MT200, hydraulinen levyjarru, post mount -kiinnitys, 180 mm:n jarrulevy
Renkaat Schwalbe G-One, 650bx57c
Jaa facebookissaJaa facebookissa