Sähkömaastopyörät<<  >>

Trek Rail 9.8 2020

7499€ (sis. ALV 24%).Tutustu myös osamaksumahdollisuuksiimme!

Trek Rail 9.8 2020 kuva 1
Trek Rail 9.8 2020 kuva 2
Trek Rail 9.8 2020 kuva 1
Trek Rail 9.8 2020 kuva 2

Rail 9.8 on pitkäjoustoinen hiilikuidusta tehty sähkömaastopyörä, jonka avulla pystyt nauttimaan maastopyöräilyn hauskimmista puolista enemmän. Se on varustettu uudenmallisella haarukalla, voimansiirrolla ja dropper-satulatolpalla, jotka antavat ainutlaatuisen suorituskyvyn haastavimmille reiteille. Tämä sähkömaastopyörä on ajotuntumaltaan ja ohjattavuudeltaan kovimpien trail-pyöriemme veroinen ja varustettu samalla maastopyöräteknologialla. Eron tavallisiin pyöriin muodostaa Boschin uusi sähköavustusjärjestelmä, jonka tehokkuuden avulla pääset hetkessä mäkien huipulle, jotta voit viettää enemmän aikaa varsinaisessa hauskanpidossa.

Tämä pyörä sopii sinulle, jos etsit pitkäjoustoista, hiilikuidusta tehtyä sähkömaastopyörää huippulaadukkailla osilla. Himoitset hiilikuidun ajoherkkyyttä sekä korkealuokkaisen jousituksen ylellistä tuntumaa ja haluat kaikki huippuominaisuudet mieluummin nyt heti kuin myöhemmin pyörän osia uusimalla.

Trekin irrotettava ja integroitu Removable Integrated Battery (RIB) -akkujärjestelmä näyttää hienolta ja tekee akun käytöstä erittäin kätevää: Akku on sijoitettu kokonaan rungon sisälle tavallista parempaan suojaan ja irtoaa helposti ilman työkaluja. Järjestelmä jättää tilaa myös pullotelineen kiinnittämiselle.

Tervetuloa koeajolle myymäläämme!
Huomaathan että saatavuus vaihtelee myymälöittäin, sekä kauden edetessä.

lisää tietoa löydät valmistajan tuotesivulta

Trek Rail 9.8 2020 ominaisuudet:
Vaihteet SRAM GX Eagle, single-click, 12 vaihdetta / SRAM GX Eagle
Väri Matte Raw Carbon /Gloss Trek Black, Matte Trek Black/Gloss Viper Red
Rungon koko L, M, S, XL
Runkomateriaali Päärunko ja takahaarukan putket OCLV Mountain -hiilikuitua, RIB (Removable Integrated Battery) -akkujärjestelmä, kartioitu emäputki, sisäinen Control Freak -reititys, keinulinkku magnesiumia, Motor Armor -suojus, Mino Link, ABP-järjestelmä, Boost148, 12 mm
Vakiovarusteet
Jarrut Shimano SLX M7120, nelimäntäinen hydraulinen levyjarru, 180 mm:n jarrulevy
Renkaat Bontrager SE5 Team Issue, Tubeless Ready, Core Strength -suojatut sivuseinämät, aramidipalle, 60 tpi
Jaa facebookissaJaa facebookissa