Sähkömaastopyörät<<  >>

Trek Powerfly Sport 4 Equipped 2020

3149€ (sis. ALV 24%).Tutustu myös osamaksumahdollisuuksiimme!

Trek Powerfly Sport 4 Equipped 2020 kuva 1

Powerfly 4 Sport Equipped yhdistää edullisimman sähköavusteisen maastopyörämme kaikkiin vaativassa arkikäytössä ja maastoseikkailuissa tarvittaviin ominaisuuksiin. Se on varustettu kestävillä osilla, kuten 9-vaihteisella Shimanon voimansiirrolla ja SR Suntour -haarukalla, jossa on 120 mm:n jousto. Pyörässä on myös tehokas Bosch Performance Line CX -moottori ja helppokäyttöinen RIB (Removable Integrated Battery) -akkujärjestelmä. Kokonaisuuden viimeistelevät arkikäyttöä helpottavat lisävarusteet, kuten lokasuojat, takatavarateline sekä etu- ja takavalo, jotka saavat virtansa sähköavustusjärjestelmästä.

Tämä pyörä sopii sinulle, jos haluat sähköavusteisen pyörän, joka soveltuu sekä vaativaan arkipyöräilyyn että jäykkäperäiseksi maastopyöräksi. Haluat, että pyörä on ominaisuuksiltaan tehokas, laadukas ja edullinen. Tahdot, että se on helppokäyttöinen ja auttaa sinua pääsemään entistä suurempien ja parempien pyöräseikkailujen pariin.

Tämä pyörä kaataa raja-aitoja: korkeatasoinen Bosch-järjestelmä soveltuu yhtä hyvin niin arkikäyttöön kuin vapaa-ajalle ja tekee maastopyöräilystä huippuhauskaa.

Tervetuloa koeajolle myymäläämme!
Huomaathan että saatavuus vaihtelee myymälöittäin, sekä kauden edetessä.

lisää tietoa löydät valmistajan tuotesivulta

Trek Powerfly Sport 4 Equipped 2020 ominaisuudet:
Vaihteet Shimano Altus M2000, 9 vaihdetta / Shimano Acera M3000 Shadow, pitkä häkki
Väri Matte Trek Black/Quicksand
Rungon koko L (29” wheel), M (29” wheel), S (27.5” wheel), XL (29” wheel)
Runkomateriaali Alpha Platinum -alumiinia, RIB (Removable Integrated Battery) -akkujärjestelmä, kartioitu emäputki, sisäinen Control Freak -reititys, Motor Armor -suojus, Boost148, 12 mm:n läpiakseli
Vakiovarusteet
Jarrut Tektro HD-M275, hydraulinen levyjarru
Renkaat Schwalbe Smart Sam Performance, 29x2.25″
Jaa facebookissaJaa facebookissa