Sähkömaastopyörät<<  >>

Trek Powerfly 5 Women's 2020

3449€ (sis. ALV 24%).Tutustu myös osamaksumahdollisuuksiimme!

Trek Powerfly 5 Women's 2020 kuva 1
Trek Powerfly 5 Women's 2020 kuva 2
Trek Powerfly 5 Women's 2020 kuva 1
Trek Powerfly 5 Women's 2020 kuva 2

Powerfly 5 Women’s on huipputehokas sähköavusteinen maastopyörä erinomaisella hinta-laatusuhteella. Siinä on korkealuokkainen Bosch-järjestelmä, kestävät maastoajoon suunnitellut osat sekä naisille erityisesti suunnitellut runko ja kosketuspisteet, jotka voivat parantaa pyörän istuvuutta naisille heti alusta alkaen. Pyörässä on myös helppokäyttöinen Removable Integrated Battery (RIB) -akkujärjestelmä, jossa akku on sijoitettu kokonaan rungon sisälle ja irtoaa helposti ilman työkaluja. Tämä pyörä on monikäyttöinen, tehokas ja valmis seikkailuun.

Tämä pyörä sopii sinulle, jos olet kiinnostunut sähköavusteisten pyörien eduista ja haluat laajentaa ajomahdollisuuksiasi erityisesti naisille suunnitellulla pyörällä. Uskot meidän tavallamme, että isojen ylämäkien, vastatuulen, rankkojen polkujen tai minkään muunkaan seikan ei pitäisi estää seuraavaa mahtavaa ajokokemustasi.

Uusi, kaikkien aikojen paras Bosch-moottori on pienempi, kevyempi ja entistä tehokkaampi. Sen tuottama sähköavustus tuntuu aiempia moottoreita luonnollisemmalta polkemisen aikana, ja se muodostaa pienemmän ilmanvastuksen.

Tervetuloa koeajolle myymäläämme!
Huomaathan että saatavuus vaihtelee myymälöittäin, sekä kauden edetessä.

lisää tietoa löydät valmistajan tuotesivulta

Trek Powerfly 5 Women's 2020 ominaisuudet:
Vaihteet SRAM SX Eagle, single-click, 12 vaihdetta / SRAM SX Eagle
Väri Matte Mulberry/Trek Black, Teal/Miami Green
Rungon koko L (29” wheel), M (29” wheel), S (27.5” wheel), XS (27.5” wheel)
Runkomateriaali Alpha Platinum -alumiinia, RIB (Removable Integrated Battery) -akkujärjestelmä, kartioitu emäputki, sisäinen Control Freak -reititys, Motor Armor -suojus, Boost148, 12 mm:n läpiakseli
Vakiovarusteet
Jarrut Tektro HD-M275, hydraulinen levyjarru
Renkaat Bontrager XR3 Comp, vaijerivahvisteinen palle, 30 tpi, 29x2.30″
Jaa facebookissaJaa facebookissa