Sähkömaastopyörät<<  >>

Trek Powerfly 4 Women's 2020

2949€ (sis. ALV 24%).Tutustu myös osamaksumahdollisuuksiimme!

Trek Powerfly 4 Women's 2020 kuva 1
Trek Powerfly 4 Women's 2020 kuva 2
Trek Powerfly 4 Women's 2020 kuva 1
Trek Powerfly 4 Women's 2020 kuva 2

Powerfly 4 Women’s on edullisin sähköavusteinen maastopyörämme. Se on varustettu kestävillä osilla, kuten varmatoimisella 9-vaihteisella Shimanon voimansiirrolla, tehokkaalla Bosch Performance Line CX -moottorilla ja SR Suntour -haarukalla, jossa on 120 mm:n jousto. Pyörässä on myös helppokäyttöinen, kokonaan rungon sisälle sijoitettu Removable Integrated Battery (RIB) -akkujärjestelmä, jonka irrottamiseen ei tarvitse työkaluja. Tämä pyörä laajentaa reviiriäsi ja antaa sinun ajaa paikkoihin, joihin et ikinä uskonut pääseväsi maastopyörällä.

Tämä pyörä sopii sinulle, jos olet kiinnostunut sähköpyörien vallankumouksesta ja haluat maastopyörän suorituskyvyn ja monikäyttöisyyden hinnalla, joka ei vastaa autoa, jonka käyttöä yrität vähentää. Haluat päästä isompien ja parempien polkuseikkailujen pariin ja tiedät, että uusimmalla, helppokäyttöisellä teknologialla varustettu sähkömaastopyörä on paras ratkaisu asiaan.

Trekin irrotettava ja integroitu Removable Integrated Battery (RIB) -akkujärjestelmä saa pyörän näyttämään upealta ja tekee akun käytöstä erittäin kätevää: Akku on sijoitettu kokonaan rungon sisälle tavallista parempaan suojaan ja irtoaa helposti ilman työkaluja. Järjestelmä jättää tilaa myös pullotelineen kiinnittämiselle.

Tervetuloa koeajolle myymäläämme!
Huomaathan että saatavuus vaihtelee myymälöittäin, sekä kauden edetessä.

lisää tietoa löydät valmistajan tuotesivulta

Trek Powerfly 4 Women's 2020 ominaisuudet:
Vaihteet Shimano Altus M2010, 9 vaihdetta / Shimano Acera M3000 Shadow, pitkä häkki
Väri Magenta, Matte Battleship/Gloss Era White
Rungon koko L (29” wheel), M (29” wheel), S (27.5” wheel), XS (27.5” wheel)
Runkomateriaali Alpha Platinum -alumiinia, RIB (Removable Integrated Battery) -akkujärjestelmä, kartioitu emäputki, sisäinen Control Freak -reititys, Motor Armor -suojus, Boost148, 12 mm:n läpiakseli
Vakiovarusteet
Jarrut Tektro HD-M275, hydraulinen levyjarru
Renkaat Bontrager XR3 Comp, vaijerivahvisteinen palle, 30 tpi, 29x2.30″
Jaa facebookissaJaa facebookissa