Sähkömaantiepyörät ja sähkögravelpyörät

Näillä pyörillä saat todellisen maantie-/gravel-pyörän ajotuntuman lisäksi sähköpyörän lisätehon, jonka avulla voit esim. nousta vauhdilla mäen huipulle tai puristaa itsestäsi lisäkilometrejä ajosuoritukseesi.

Sähköpyörän huolto

Olemme myyneet sekä huoltaneet sähköpyöriä jo yli kymmenen vuotta, ja olemme valtuutettu Shimano- ja Bosch sähköpyörien Service Center! Me emme siis pelkästään myy sähköpyöriä, vaan palvelumme takaavat sinulle huolettomia kilometrejä aina ensimetreistä pitkälle tulevaisuuteen!
Näytä:

Look 765 Optimum e-Gravel Force 2021(Tulossa!)

Klikkaa kuvaa nähdäksesi tuotteen tiedot

Oletko haaveillut pitkistä lenkeistä asfalttiteiden ulottumattomiin, mutta ”luomupyörällä” ajatus tuntuu liian raskaalta? Look 765 Optimum e-Gravel Force on ratkaisu tähän!

5499€ (sis. ALV 24%)

näytä tuotetiedot

Trek Domane+ LT 9 2021

Klikkaa kuvaa nähdäksesi tuotteen tiedot

Ajoa tasoittava Domane+-runkomme on yhdistetty virtaviivaiseen ja tehokkaaseen sähköavustusjärjestelmään sekä Shimanon korkealaatuisimpaan elektroniseen voimansiirtoon. Domane tarjoaa kahden pyörätyypin parhaat ominaisuudet: todellisen maantiepyörän ajotuntuman ja sähköpyörän lisätehon, jonka avulla voit esim. nousta vauhdilla mäen huipulle tai puristaa itsestäsi lisäkilometrejä ajosuoritukseesi. Tämä sähköpyörä sekä näyttää että tuntuu enemmän perinteiseltä maantiepyörältä ja myös kulkee kuin sellainen.

10999€ (sis. ALV 24%)

näytä tuotetiedot

Trek Domane+ LT 7 2021

Klikkaa kuvaa nähdäksesi tuotteen tiedot

Ajoa tasoittava Domane+-runkomme on yhdistetty virtaviivaiseen ja tehokkaaseen sähköavustusjärjestelmään sekä tarkkaan elektronisen Di2-vaihteensiirtoon. Domane tarjoaa kahden pyörätyypin parhaat ominaisuudet: todellisen maantiepyörän ajotuntuman ja sähköpyörän lisätehon, jonka avulla voit esim. nousta vauhdilla mäen huipulle tai puristaa itsestäsi lisäkilometrejä ajosuoritukseesi. Tämä sähköpyörä sekä näyttää että tuntuu enemmän perinteiseltä maantiepyörältä ja myös kulkee kuin sellainen.

7999€ (sis. ALV 24%)

näytä tuotetiedot

Trek Domane+ LT 2021

Klikkaa kuvaa nähdäksesi tuotteen tiedot

Kevyin ajoa tasoittava Domane+-runkomme on yhdistetty virtaviivaiseen ja tehokkaaseen sähköiseen avustusjärjestelmään. Domane tarjoaa kahden pyörätyypin parhaat ominaisuudet: todellisen maantiepyörän ajotuntuman ja sähköpyörän lisätehon, jonka avulla voit esim. nousta vauhdilla mäen huipulle tai puristaa itsestäsi lisäkilometrejä ajosuoritukseesi. Tämä sähköpyörä sekä näyttää että tuntuu enemmän perinteiseltä maantiepyörältä ja myös kulkee kuin sellainen.

5499€ (sis. ALV 24%)

näytä tuotetiedot

Trek Domane+ ALR 2021

Klikkaa kuvaa nähdäksesi tuotteen tiedot

Hinta-laatusuhteeltaan paras Domane+-runkomme on yhdistetty virtaviivaiseen ja tehokkaaseen sähköiseen avustusjärjestelmään luotettavaa Shimano 105 -voimansiirtoa unohtamatta. Domane tarjoaa kahden pyörätyypin parhaat ominaisuudet: todellisen maantiepyörän ajotuntuman ja sähköpyörän lisätehon, jonka avulla voit esim. nousta vauhdilla mäen huipulle tai puristaa itsestäsi lisäkilometrejä ajosuoritukseesi. Tämä sähköpyörä sekä näyttää että tuntuu enemmän perinteiseltä maantiepyörältä ja myös kulkee kuin sellainen..

4199€ (sis. ALV 24%)

näytä tuotetiedot