Polkupyörät

Lasten pyörät

Laadukkaat, turvalliset sekä kovaakin kulutusta kestävät fillarit perheen pienimmille. Pyörien koot 12", 16" ja 20" tuumaa.

näytä tuotteet

Nuortenpyörät

Menitpä sitten kouluun, kaverille tai treeneihin ja halusitpa sitten pyöräksesi 24" tai 26" tuumaisen mallin, matkasi alkaa täältä!

näytä tuotteet

Maastopyörät

Maastopyörä vie sinut uusiin seikkailuihin! Ne ovat parhaimmillaan kiemuraisilla metsäpoluilla ja komeilla kallioilla, mutta ne ovat aina valmiita näyttämään kyntensä myös kaupungin asfalttiviidakossa! Haasta itsesi ja valitse omat polkusi!

näytä tuotteet

Fatbike, 29+ ja 27,5+

Pulleiden renkaiden luotettava pito pitää huolen, että pyörä pysyy vankasti hallinnassa epätasaisessa maastossa, vierii vaivatta polulla olevien kivien ja liukkaiden juurakoiden yli sekä kiipeää luistamatta jyrkimmätkin nousut.

näytä tuotteet

Kaupunkipyörät

Citypyörät sopivat jokapäiväiseen liikkumiseen; työmatkoille ja kevyille pyörälenkeille. Ostokset tai muut tavarat voit kuljettaa näppärästi citypyörän etukorissa tai tavaratelineellä.

näytä tuotteet

Sähköpyörät

Nauti pyöräilystä uudella tavalla! Sähköpyörät sopivat kaiken ikäisille, ja kaikenlaiseen käyttöön. Henkilökuntamme auttaa sinua käyttöösi sopivan oikeanlaisen pyörän valinnassa!

näytä tuotteet

Hybridipyörät

Hybridipyörä on monipuolinen, ja se antaa sinulle mahdollisuuden pyöräillä vauhdikkaasti tai ottaa rennosti maisemista nauttien, niin asvaltilla kuin hiekkateillä.

näytä tuotteet

Fitness-pyörät

Nämä kevyet ja hyvin rullaavat pyörät on suunniteltu erityisesti kuntoiluun. Kilpapyöriä osasarjojensa puolesta muistuttavat Fitness-pyörät sopivat nopeaan maantieajoon. Suoran tangon ansiosta pyörässä on hieman leppoisampi ajoasento.

näytä tuotteet

Cyclocross- ja Gravel-pyörät

Cyclocross pyörä soveltuu loistavasti aktiiviseen arkeen tai tosimielellä treenaavalle. Pyörä muistuttaa maantiepyörää, mutta poikkeaa usein vaihteistoltaan, jarruiltaan, renkaistaan tai rungoltaan maantiepyörästä. Ajoasento on maantiepyörää hieman pystympi. Näillä muutoksilla on saatu aikaan loistava lenkkipyörä, jolla voit poiketa myös poluilla ja hiekkatiellä.

näytä tuotteet

Maantiepyörät

Maantiemallistostamme löydät itsellesi loistavan lenkkikaverin, olitpa sitten aloitteleva tai edistynyt maantiepyöräilijä. Tule koeajolle ja huomaa että laadukkaat materiaalit, kevyet rungot sekä toimiva tekniikka varmistavat miellyttävän harjoittelun.

näytä tuotteet

Tri & aika-ajo

Triathlon- ja aika-ajopyörän tarkoitus on olla mahdollisimman aerodynaaminen, tehokas ja nopea, jotta pyöräilijä saa polkemisestaan kaiken irti. Valikoimastamme löydät Trek- ja Cannondale-merkkiset pyörät!

näytä tuotteet

Trekking-pyörät

Nämä valmiiksi varustellut pyörät ovat tehty erittäin monipuoliseen käyttöön. Työmatkoille, pyörälenkeille ja pidemmille retkille. Minne ikinä sinä haluat!

näytä tuotteet

Seniori- ja erikoispyörät

Meiltä löydät myös seniori- ja erikoispyörät.

näytä tuotteet

Trek Project One

Uusi pyörä mielessä, mutta valmiiden pyörien värivalikoima ei miellytä? Onko sinulla tarkat vaatimukset pyörän komponenttien osalta? Haluatko pyörän, jollaista ei varmasti tule lenkillä vastaan?

näytä tuotteet