Fitness-pyörät

Fitness-pyörä on lyömätön vaihtoehto sinulle, joka haluat treenata ja kulkea työmatkat samalla pyörällä! Tule koeajamaan ja huomaa, että Fitness-pyörät rullaavat todella kevyesti ja ovat monikäyttöisiä sekä hauskoja ajaa!
Näytä:

Trek FX Sport Carbon 4 2021

Klikkaa kuvaa nähdäksesi tuotteen tiedot

Nopea, suorituskykyinen ja mukava. Tässä pyörässä on tien epätasaisuuksia tasoittava hiilikuiturunko sekä laadukkaat ja erittäin kestävät osat, mutta varsinaisesti tämä malli erottuu muista 1×11-vaihteisen voimansiirron yksinkertaisemman vaihteiden vaihtamisen ansiosta.

1899€ (sis. ALV 24%)

näytä tuotetiedot

Trek FX Sport 6 2021

Klikkaa kuvaa nähdäksesi tuotteen tiedot

Markkinoiden nopein fitness-pyörä. Piste. Kevyt OCLV-hiilikuidusta tehty runko, IsoSpeed-erotin, hiilikuituhaarukka ja korkealuokkainen Shimano 105 -voimansiirto tekevät FX Sport 6:sta ihanteellisen pyörän kaikille, jotka haluavat ajaa uskomattoman nopeasti ja saavuttaa kuntotavoitteensa leikiten. Tämä on fitness-pyörä, jonka nopeus ja suorituskyky vetävät vertoja maantiepyörämallistomme kilpapyörille.

2399€ (sis. ALV 24%)

näytä tuotetiedot

Trek FX Sport 5 2021

Klikkaa kuvaa nähdäksesi tuotteen tiedot

FX Sport 5 on varustettu laadukkailla ja erittäin kestävillä osilla, mutta tämän mallin todellinen arvo piilee sen OCLV-hiilikuidusta tehdyssä rungossa, joka on kevyt ja nopea sekä varustettu satulaputken ja vaakaputken yhtymäkohdassa olevalla IsoSpeed-erottimella, joka vaimentaa ajoalustasta johtuvia iskuja, jolloin voit ajaa tehokkaammin pidempään. Se yhdistää korkeatasoisen hiilikuituisen maantiepyörän suorituskyvyn sekä suoran ohjaustangon käyttömukavuuden ja hallittavuuden.

2099€ (sis. ALV 24%)

näytä tuotetiedot