Fatbike, 29+ ja 27,5+

Pulleiden renkaiden luotettava pito pitää huolen, että pyörä pysyy vankasti hallinnassa epätasaisessa maastossa, vierii vaivatta polulla olevien kivien ja liukkaiden juurakoiden yli sekä kiipeää luistamatta jyrkimmätkin nousut.
Näytä:

Trek Roscoe 8 2021

Klikkaa kuvaa nähdäksesi tuotteen tiedot

Huippulaadukkaat osat tekevät maastoajosta yhtä juhlaa. Tämä pyörä tarjoaa huvin lisäksi runsaasti suorituskykyä. Uudistetun haarukan, suuren vaihdevalikoiman, hydraulisten levyjarrujen ja 27.5+-kiekkojen ansiosta tämä pyörä soveltuu erinomaisesti ilotteluun maastopoluilla. Ajaminen on hauskempaa, kun siinä on hyvä – Roscoe on niin vakaa ja anteeksiantava, että sillä ajaminen tekee kaikista välittömästi parempia ajajia.

1799€ (sis. ALV 24%)

näytä tuotetiedot

Trek Roscoe 7 2021

Klikkaa kuvaa nähdäksesi tuotteen tiedot

Ajaessasi Roscoe 7:llä ei ole väliä, oletko ensikertalainen vai maastoajon ammattilainen – sinulla on taatusti hauskaa taitotasostasi riippumatta. Kyseessä on helposti ajettava ja kestävä pyörä, joka antaa sinun keskittyä täysillä maastopoluista nauttimiseen. Ajaminen on hauskempaa, kun siinä on hyvä – Roscoe on niin vakaa ja anteeksiantava, että sillä ajaminen tekee kaikista välittömästi parempia ajajia.

1299€ (sis. ALV 24%)

näytä tuotetiedot

Trek Roscoe 6 2021

Klikkaa kuvaa nähdäksesi tuotteen tiedot

Ajaminen on hauskempaa, kun siinä on hyvä – Roscoe on niin vakaa ja anteeksiantava, että sillä ajaminen tekee kaikista välittömästi parempia ajajia. Roscoe 6 on kuin ystävä, joka vie sinut ensimmäisen kerran maastopyöräilemään eikä tuskastu koskaan opettaessaan sinua ajamaan. Tämä pyörä tekee poluille lähdöstä vaivatonta sekä auttaa sinua pitämään hauskaa ja nauttimaan trail-ajon mahtavuudesta!

1099€ (sis. ALV 24%)

näytä tuotetiedot

Trek Farley 9.6 2021

Klikkaa kuvaa nähdäksesi tuotteen tiedot

Nopeutta kaikille vuodenajoille. Farley 9.6 on kevyt, nopea ja luotu villiin menoon. Se on ihanteellinen revittelykone talviajoon fatbike-seikkailijoille, ulkona harjoittelua vuoden ympäri kaipaaville kilpa-ajajille ja kaikille, jotka arvostavat hiilikuidun antamaa suorituskykyetua. Kevyt hiilikuiturunko ja -haarukka takaavat, että tämä pyörä ei hidasta vauhtia edes huonolla säällä, syvässä lumessa tai vaikeassa maastossa.

3349€ (sis. ALV 24%)

näytä tuotetiedot

Trek Farley 5 2021

Klikkaa kuvaa nähdäksesi tuotteen tiedot

Läskipyörillä ajaminen on älyttömän hauskaa. Ne ovat vakaita ja tarrautuvat ajoalustaan, mutta parasta niissä on se, että niiden avulla pääset ulos pyöräilemään vuodenajasta riippumatta. Jos etsit hauskaa vaihtoehtoa maantiepyöräilylle tai harjoitusvastuksen käytölle talviaikaan, et löydä Farley 5:ttä parempaa pyörää ja hinta-laatusuhdetta. Farley 5 on täydellinen ratkaisu talviajon aloittamiseen edullisella tavalla.

1999€ (sis. ALV 24%)

näytä tuotetiedot