Fatbike, 29+ ja 27,5+

Pulleiden renkaiden luotettava pito pitää huolen, että pyörä pysyy vankasti hallinnassa epätasaisessa maastossa, vierii vaivatta polulla olevien kivien ja liukkaiden juurakoiden yli sekä kiipeää luistamatta jyrkimmätkin nousut.
Näytä:

Trek Roscoe 8 2021

Klikkaa kuvaa nähdäksesi tuotteen tiedot

Huippulaadukkaat osat tekevät maastoajosta yhtä juhlaa. Tämä pyörä tarjoaa huvin lisäksi runsaasti suorituskykyä. Uudistetun haarukan, suuren vaihdevalikoiman, hydraulisten levyjarrujen ja 27.5+-kiekkojen ansiosta tämä pyörä soveltuu erinomaisesti ilotteluun maastopoluilla. Ajaminen on hauskempaa, kun siinä on hyvä – Roscoe on niin vakaa ja anteeksiantava, että sillä ajaminen tekee kaikista välittömästi parempia ajajia.

1799€ (sis. ALV 24%)

näytä tuotetiedot

Trek Roscoe 7 2021

Klikkaa kuvaa nähdäksesi tuotteen tiedot

Ajaessasi Roscoe 7:llä ei ole väliä, oletko ensikertalainen vai maastoajon ammattilainen – sinulla on taatusti hauskaa taitotasostasi riippumatta. Kyseessä on helposti ajettava ja kestävä pyörä, joka antaa sinun keskittyä täysillä maastopoluista nauttimiseen. Ajaminen on hauskempaa, kun siinä on hyvä – Roscoe on niin vakaa ja anteeksiantava, että sillä ajaminen tekee kaikista välittömästi parempia ajajia.

1299€ (sis. ALV 24%)

näytä tuotetiedot