>Takaisin tuotelistaan<<  >>

Esla Kävelypyörä

329€ (sis. ALV 24%).Tutustu myös osamaksumahdollisuuksiimme!

ESLA-Kävelypyörä on kotimaista laatua!

Kävelypyörä on turvallinen liikkumisen apu niin ulkona kuin sisälläkin. Huolettomat puhkeamattomat solukumipyörät ovat sopivan pehmeät ja toimivat kaikenlaisilla alustoilla.
ESLA-Kävelypyörä on Suomessa valmistettu ja suunniteltu. Se on kehitetty vastaamaan käyttäjien vaatimuksia. Kävelypyörä toimitetaan aina valmiiksi koottuna ja säädettynä asiakkaalle.Kävelypyörä on tehty jokapäiväiseen käyttöön.
Kävelypyörä on hyvä apulainen kauppa- ja asiointireissuilla. Se taittuu tarvittaessa kätevästi kokoon ja se on helppo ottaa mukaan vaikkapa taksiin. Erittäin tilava tavarakori on jokaisen ESLA-Kävelypyörän vakiovaruste. Kävelypyörää on helppo käyttää!

360 astetta kääntyvien etupyörien, yksilöllisesti säädettävien ohjaustankojen (molemmille käsille erikseen) sekä kunnollisten käsijarrujen ansiosta kävelypyörää on turvallinen käyttää. Stabiilin rakenteensa ansiosta kävelypyörä ei kaadu.
Kävelypyörässä on myös seisontajarrut ja pehmustettu istuin levähtämistä varten.

ESLA-Kävelypyörä täyttää laitevaatimukset!

ESLA-Kävelypyörä on testattu puolueettomissa testauslaitoksissa ja se täyttää kaikki ISO/DIS standardin 11199-2 “Walking aids manipulated using both arms: rollators” asettamat vaatimukset laitteen ominaisuuksille ja kestävyydelle.

Testeissä kiinnitetään tarkkaan huomioita kaikkiin laitteeseen ja sen käyttöön vaikuttaviin osa-alueisiin. Kestävyystestissä suoritetaan mm. rasitustesti, jossa laitetta kuormitetaan 200 000 kertaa 1040 N voimalla sekä staattisen kuormituskyvyn testi vielä suuremmalla kuormituksella. Lisäksi testataan laitteen stabiliteetti kuormitettuna eteen-, taakse- sekä sivullepäin. Laitteen tulee olla stabiili eikä se saa kaatua normaalissa käytössä kuormitettuna.

ESLA-Kävelypyörä on läpäissyt kaikki lujuus- ja stabiliteettitestit.
Kävelypyörä on testattu maksimissaan 130 kg käyttäjän painolle.
Lisävarusteena kävelykepin pidin. Kävelykepin pidin on näppärä varuste, jonka voi helposti kiinnittää uuteen tai vanhaan kävelypyörään. Pitimessä keppi pysyy paikoillaan säädettävien kumitassujen välissä. Tarvittaessa voi painaville kepeille käyttää kahta pidintä, ylä- ja alapäässä.

Teknisiä tietoja:

– Leveys 59 cm
– Sisäleveys 44 cm
– Pituus 72 cm
– Säädettävä korkeus 78-99 cm
– Istuinkorkeus 62 cm
– Paino 9,7 kg
– Puhkeamattomat pyörät 200 x 50 mm
– Max. käyttäjän paino 130 kg

Vakiovarusteet:

+ Käyttöjarrut molemmille käsille + kevyesti toimivat jarruvaijerit
+ Seisontajarrut + pehmustettu istuin
+ Tilava tavarakori + heijastimet
+ Vakiovärit punainen ja sininen

Lisävarusteet:

– Kävelykepin pidin

Takuu:

Kävelypyörässä on aine- ja valmistusvirheiden varalta kolmen vuoden takuu. Jokaisen ESLA-Kävelypyörän mukana toimitetaan varaosaluettelo ja käyttöohje.

lisää tietoa löydät valmistajan tuotesivulta

Jaa facebookissaJaa facebookissa