Tuotteemme

Polkupyörät

Olemme valikoineet sinulle erittäin laajan malliston parhaista merkeistä, joihin itse luotamme. Koko mallistomme ja asiantunteva henkilökuntamme on käytettävissäsi. Tule koeajolle ja anna henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri se oikea pyörä, jolla varmasti nautit ajamisestasi.

näytä tuotteet

Asut

Jokainen puhuu säästä, mutta monet eivät tee asialle mitään. Anna Pearl Izumin ja Löfflerin asujen mahdollistaa pyöräilysi vuoden jokaisena päivänä!

näytä tuotteet

Kengät

Pyöräilyjalkineissa luotamme Shimanon, Bontragerin sekä Pearl Izumin kenkiin. Huippulaajasta jalkinevalikoimasta löydät varmasti itsellesi parhaiten sopivat pyöräilykengät maantielle, maastoon, spinningiin sekä arki- ja työmatkapyöräilyyn. Meiltä löydät myös kenkiin soveltuvat klossit sekä polkimet!

näytä tuotteet

Kypärät

Tällä sivulla on vain osa laajasta kypärämallistostamme...loput yli 180 erilaisen kypärän mallistosta niin lapsille kuin aikuisillekin löydät liikkeestämme. Meiltä löydät Giro, Lazer, Bontrager sekä Nutcase kypärät.

näytä tuotteet

Kiekot

Kiekot ovat usein ensimmäisenä listalla, kun puhutaan pyörän osien päivittämisestä. Kiekot vaihtamalla pyörä kevenee ja rullaavuus paranee. Näin saat pyöräilystäsi enemmän irti!

näytä tuotteet

Triathlon

Tri-pyörien lisäksi laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme löydät varmasti kaiken mitä Triathlonharrastuksessasi ikinä tarvitset.

näytä tuotteet

Garmin-tuotteet

Mihin ikinä seikkailusi sinut vievätkään, Garminin tuotteet kulkevat mukana.

näytä tuotteet

Oakley-lasit

Oakleyn laajasta ajo- ja vapaa-ajanlasimallistosta löydät varmasti itsellesi sopivat lasit, valmiista värivaihtoehdoista tai juuri omien toiveiden mukaan kustomoituna! Kysy lisää myymälästä!

näytä tuotteet

Pyörälaukut

Pyörälaukuissa luotamme Ortlieb, Bontrager, Pro sekä AIM-tuotemerkkeihin. Laadukkaasta laukkuvalikoimastamme sivuillamme on ainoastaan Ortlieb laukut. Muut merkit ja laajan malliston löydät liikkeestämme.

näytä tuotteet

Apukulkuvälineet

Potkupyörät ja kävelypyörät

näytä tuotteet

Käytetyt pyörät

Tunturi, Crescent, tai muu laatupyörä on käytettynäkin kestävämpi, luotettavampi ja arvostetumpi kuin moni halpahallien kauppaama uusi vaihtoehtopyörä. Käytetyt pyörät löydät liikkeestämme!

näytä tuotteet