Takuu ja varkausturvassa muutoksia!

Kaikissa myymissämme uusissa polkupyörissä on kahden vuoden takuu. Tunturissa, Nishikissä, Feltissä sekä Helkamassa 3kk sekä Trekissä 12kk ajaksi kotivakuutuksen omavastuuosuuden poistoturva varkauden varalle.
Omavastuuosuuden poistoturva on kaikissa aikuisten ja kaikissa 24″ tuumaisella tai suuremmalla renkaalla varustetuissa nuorten pyörissä kyseisissä merkeissä
jotka on ostettu ennen 1.9.2015!

HUOM!

1.9.2015 alkaen Falck Security ei enää tee uusia kotivakuutuksen omavastuun
poistoturvia vaan lopettaa tuotteen myymisen.

Tunturi takuuehdot
Crescent takuuehdot
Nishiki takuuehdot
Felt takuuehdot
Helkama takuuehdot

Tunturi ja Nishiki varkausturva

Uuden Tunturin ja Nishikin ostajalle kotivakuutuksen omavastuuosuuden poistoturva kaupan päälle 31.8.2015 saakka! 1.9.2015 alkaen tuotetta ei voi saada.

Uuteen Tunturiin ja Nishikiin sisältyy pyörän runkoon kiinnitettävä suojarekisteröintitarra sekä kotivakuutuksen omavastuun poistoturva 3 kk ajan pyörän ostohetkestä. Jos uusi Tunturi tai Nishiki pyöräsi varastetaan,  Falck Secure Ab hyvittää sinulle kotivakuutuksesi omavastuuosuuden aina 168 euroon asti. Riittää että sinulla on kotivakuutus, jonka korvauspiiriin kuuluu polkupyörä. Ilmaisen jakson jälkeen sinulle lähetetään tarjous jatkorekisteröinnistä. Pyörä rekisteröidään ostotilanteessa, jolloin myyjäliike täyttää pyörän takuukorttiin tiedot pyörästä ja sen omistajasta ja lähettää takuukortista kopion rekisteröintiyritykselle. Mikäli huomaat, että pyörääsi ei ole rekisteröity ostotilanteessa ja haluat etuuden uuteen pyöräsi, ota yhteyttä joko myyjäliikkeeseen tai Falck Secure Ab:hen, joka auttaa rekisteröimään pyöräsi. Soittamalla Falck Securen asiakaspalvelunumeroon 09-56176060 saat lisätietoja rekisteröinnistä. Pidä pyöräsi takuukortti, pyörän rungossa olevan suojarekisteröintitarran numero ja muut asiakirjat esillä, sillä saatat tarvita niitä puhelun aikana.

Falck Secure Ab vastaa myös varkaustapauksissa korvauskäsittelystä (koskee 1.7.2012 jälkeen myytyjä pyöriä).

Tarkemmat korvauskäsittelyehdot löydät pyörän mukana toimitetusta takuukirjasta.

FELT ja HELKAMA varkausturva

Uuden Felt ja Helkama pyörän ostajalle kotivakuutuksen omavastuuosuuden poistoturva kaupan päälle 31.8.2015 saakka! 1.9.2015 alkaen tuotetta ei voi saada.

Uuteen pyötääsi sisältyy pyörän runkoon kiinnitettävä suojarekisteröintitarra sekä kotivakuutuksen omavastuun poistoturva 3 kk ajan pyörän ostohetkestä. Jos uusi pyöräsi varastetaan, Falck Secure Ab hyvittää sinulle kotivakuutuksesi omavastuuosuuden aina 168 euroon asti. Riittää että sinulla on kotivakuutus, jonka korvauspiiriin kuuluu polkupyörä. Ilmaisen jakson jälkeen sinulle lähetetään tarjous jatkorekisteröinnistä. Pyörä rekisteröidään ostotilanteessa, jolloin myyjäliike täyttää pyörän takuukorttiin tiedot pyörästä ja sen omistajasta ja lähettää takuukortista kopion rekisteröintiyritykselle. Mikäli huomaat, että pyörääsi ei ole rekisteröity ostotilanteessa ja haluat etuuden uuteen pyöräsi, ota yhteyttä joko myyjäliikkeeseen tai Falck Secure Ab:hen, joka auttaa rekisteröimään pyöräsi. Soittamalla Falck Securen asiakas palvelunumeroon +358(0)9 5617 6060 saat lisätietoja rekisteröinnistä. Pidä pyöräsi takuukortti, pyörän rungossa olevan suojarekisteröintitarran numero ja muut asiakirjat esillä, sillä saatat tarvita niitä puhelun aikana.

Tarkemmat korvauskäsittelyehdot löydät pyörän mukana toimitetusta takuukirjasta.

TREK VARKAUSTURVA

Uuden Trek pyörän ostajalle kotivakuutuksen omavastuuosuuden poistoturva kaupan päälle 31.8.2015 saakka! 1.9.2015 alkaen tuotetta ei voi saada.

Uuteen pyötääsi sisältyy pyörän runkoon kiinnitettävä suojarekisteröintitarra sekä kotivakuutuksen omavastuun poistoturva 12 kk ajan pyörän ostohetkestä. Jos uusi pyöräsi varastetaan, Falck Secure Ab hyvittää sinulle kotivakuutuksesi omavastuuosuuden aina 500 euroon asti. Riittää että sinulla on kotivakuutus, jonka korvauspiiriin kuuluu polkupyörä. Ilmaisen jakson jälkeen sinulle lähetetään tarjous jatkorekisteröinnistä. Pyörä rekisteröidään ostotilanteessa, jolloin myyjäliike täyttää pyörän takuukorttiin tiedot pyörästä ja sen omistajasta ja lähettää takuukortista kopion rekisteröintiyritykselle. Mikäli huomaat, että pyörääsi ei ole rekisteröity ostotilanteessa ja haluat etuuden uuteen pyöräsi, ota yhteyttä joko myyjäliikkeeseen tai Falck Secure Ab:hen, joka auttaa rekisteröimään pyöräsi. Soittamalla Falck Securen asiakas palvelunumeroon +358(0)9 5617 6060 saat lisätietoja rekisteröinnistä. Pidä pyöräsi takuukortti, pyörän rungossa olevan suojarekisteröintitarran numero ja muut asiakirjat esillä, sillä saatat tarvita niitä puhelun aikana.

Tarkemmat korvauskäsittelyehdot löydät pyörän mukana toimitetusta takuukirjasta.