Etämyynnin toimitusehdot

Tavaroiden myyjänä toimii Nummen Pyörähuolto Oy, Turku (Y: 0619748-1). Sivustolla esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kaupankäynnissä sovelletaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajasuojalainsäädäntöä.

Yhteystiedot

Nummen Pyörä Oy
Hämeentie 44
20540 TURKU
020 768 9200
info@nummenpyora.fi

Asiakasrekisteri

Tilauksen yhteydessä antamasi henkilötiedot tallentuvat asiakasrekisteriimme. Käytämme tietojasi omaan markkinointiimme, mikäli et kiellä tätä. Kiellon voi tehdä vapaamuotoisesti tilauksen yhteydessä. Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille, ellei se ole välttämätöntä esimerkiksi kotiinkuljetuksen järjestämiseksi (tietosuojaseloste).

Hinnoittelu

Nettisivuilla esitetyt hinnat sisältävät aina arvonlisäveron. Tuotteita myydään kulloinkin voimassa olevien hintojen mukaan, ja lisäksi veloitetaan mahdolliset toimituksesta aiheutuvat kulut.

Polkupyörien lähetys kotiovelle 32,00e sis. alv. 24%

Tarvikkeiden, varaosien ja varusteiden lähetys tapauskohtaisesti.

Nummen Pyörä Oy pidättää oikeuden kaupan perumiseen, mikäli kaupan kohteena on ollut selvästi virheellisesti hinnoiteltu tuote. Tällä tarkoitetaan oleellisesti tuotteen todellisesta hinnasta poikkeavaa hintaa.

Tilaaminen

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu puhelimella, sähköpostilla, tai internet-sovelluksella kuten Facebook tai Instagram. Lopullinen tilausvahvistus tehdään aina sähköpostilla.

Maksaminen

Toimitettavien tuotteiden sekä toimitusmaksun maksamista varten lähetetään maksutiedot sähköpostilla. Tuotteet toimitetaan heti kun koko kauppasumma toimituskuluineen on maksettu.

Toimitus

Tilauksen yhteydessä sovitaan toimitustavaksi joko nouto myymälästä, tai kuljetus sovitun toimituskumppanin toimesta asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Toimitusaika vaihtelee tuotteiden saatavuuden sekä sesongin kiireiden mukaan, ja tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksesä. Polkupyörät toimitetaan ajokuntoisena sekä sovitusti varusteltuna. Kaikki uudet pyörät eivät sisällä polkimia. Toimitushinta vaihtelee valitun toimitustavan mukaan.

Palautukset

Etämyynnin kautta ostetulla tuotteella on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakas voi tutustua tuotteeseen samoin, kuin hän voisi tutustua tuotteeseen liikkeessämme. Tuotepakkaus tulee avata varovasti. Palautusoikeus koskee käyttämättömiä myyntikuntoisia tuotteita. Asiakas on vastuussa palautettavien tuotteiden asianmukaisesta pakkaamisesta. Myyjä ei vastaa palautettavien tuotteiden puutteellisesta pakkauksesta johtuvista kuljetusvaurioista. Asiakkaan virheestä johtuvat kustannukset peritään asiakkaalta.

Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi.

Tuotteen palauttaminen tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella perille asti palautusosoitteeseen. Emme nouda postitoimipaikasta noudettavaksi merkittyjä paketteja.

Tuotteen palautuksen suhteen asiakkaan tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme toimintaohjeiden saamiseksi sähköpostilla info@nummenpyora.fi

Palautusosoite:

Nummen Pyörä Oy
Hämeentie 44
20540 TURKU

Tilauksen mukana toimitettu palautuslomake tulee liittää täytettynä palautettavien tuotteiden mukaan.

Asiakas vastaa palautettavaan lähetykseen liittyvien asiakirjojen säilyttämisestä. Hyväksyttävässä kunnossa palautettujen tuotteiden hyvitys maksetaan asiakkaan palautuslomakkeessa ilmoittamalle tilille.

Takuu ja virhevastuu

Sovellamme takuuaikoihin tuotteiden valmistajien antamia takuuehtoja. Polkupyörien takuut riippuvat valmistajasta ja käytetyistä komponenteista, ja tarkemmat takuuajat selviävät valmistajien ohjekirjoista sekä nettisivuilta.

Takuu kattaa materiaali- tai valmistusvirheistä johtuvat viat. Normaali kuluminen, puutteellisesta ylläpidosta, huollon laiminlyönnistä, virheellisestä asennuksesta tai käytöstä aiheutuvat viat tai toimintahäiriöt eivät kuulu takuun piiriin.

Virheen havaittuaan, asiakkaan tulee viipymättä olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Erimielisyyksien ratkaiseminen

Asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet Kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Asiakas voi nostaa tästä sopimuksesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen. Nummen Pyörähuolto Oy vastaan nostettu kanne käsitellään Turun käräjäoikeudessa.