Pian alkava vuosi tuo mukanaan suuren muutoksen: alkuvuodesta 2022 avaamme Nummen Pyörän täysin uuden verkkokaupan! Pitkään työn alla ollut projekti näkee siis vihdoin päivänvalon. Osoite tulee olemaan vanha tuttu www.nummenpyora.fi, mutta koko sisältö muuttuu. Verkkokauppa mahdollistaa myös reaaliaikaisen varastotilanteen tsekkaamisen vaikka keskellä yötä, ja shoppailtavissa tulee olemaan suurin osa varastostamme löytyvistä tuotteista. Saat siis saman laajan valikoiman laatutuotteita jatkossa vaikka kotiovelle toimitettuna!

Melkoisesti työtä vaativan rakennusprojektin takia myös nykyisten verkkosivujen tuotetietojen ja -valikoiman ylläpitäminen on jäänyt hieman vähemmälle, eikä tällä hetkellä esillä olevat tuotteet välttämättä vastaa todellista varastotilannetta. Pahoittelemme tämän mahdollisesti aiheuttamaa sekaannusta, ja toivomme että piakkoin julkaistava uudenkarhea verkkokauppa helpottaa asioimista, asioit sitten meillä ensi kertaa tai jo vuosien kokemuksella!

Uuden sivun julkaisemiseen asti saat parhaiten tiedon varastossa olevista pyöristä, varusteista, tarvikkeista ja varaosista piipahtamalla myymälässämme, soittamalla tai sähköpostitse!