PYÖRÄHUOLTO

SSC_logoNummen Pyörä on oikea paikka kun pyöräsi kaipaa huoltoa tai korjausta. Huollamme vuosien ammattitaidolla ja sovitulla aikataululla kaikentyyppiset pyörät.

Olemme myös koko Varsinais-Suomen ainoa valtuutettu Shimano- ja Bosch -sähköpyörien huoltoliike. Hämeentien liikkeestämme löydät lisäksi valtuutetun RockShox –huollon.

AJANVARAUS

Vuosihuoltoon ja muihin isompiin remontteihin varaa aika:
-Sähköpostilla –  info@nummenpyora.fi
-Hämeentie 44, TURKU – 020 768 9200
-Ulpukkasuontie 5, TURKU – 020 768 9201

Sesongin aikana emme pysty varastoimaan huoltopyöriä pitkiä aikoja, joten toivomme ettei pyöriä tuoda vuosihuoltoon tai muihin isompiin remontteihin ilman ajanvarausta. Pyörän toimitus ajanvaraushuoltoon viimeistään huoltopäivänä aamulla. Pyörän saa myös toimittaa 1-4 päivää ennen huoltopäivää – mikä vain parhaiten aikatauluusi sopii!

Huom! Pyörän huoltoa tai korjausta koskevassa sähköpostissa (tai puhelussa), muista ilmoittaa seuraavat asiat:
-kumpaan liikkeeseen varauksen haluat
-nimi
-puhelinnumero
-pyörän merkki, malli ja väri
-lyhyt kuvaus huollon tarpeesta
Ilman näitä tietoja emme pysty varausta tekemään.

PIKAHUOLTO

Pikahuolto on oikea valinta kun pyörässäsi on jokin pienempi yksittäinen vika. Tällaisia ovat esimerkiksi puhjennut rengas, katkennut vaihde- tai jarruvaijeri, jarrupalojen vaihto, vaihteiston säätö, katkennut pinna tms. vastaava yksittäinen korjaus. Pikahuoltoon ei oteta lainkaan vuosihuoltoja tai muita vastaavia isompia remontteja.

Pikahuoltojonon pituus vaihtelee saapuneiden pyörien mukaan, ja tarkkaa valmistumispäivää ei määritellä. Valmistumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä.