Triathlon

Tri pyörien lisäksi laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme löydät varmasti kaiken mitä Triathlon harrastuksessasi ikinä tarvitset.

Tri kypärät

Triathlon kypärä valikoimastamme löydät markkinoiden parhaat mallit Girolta sekä Bontragerilta.

näytä tuotteet

Tri kisa-asut

Triathlon kisa-asuissa luotamme Pearl iZUMin ja Sail Fishin laadukkaisiin tuotteisiin.

näytä tuotteet

Tri märkäpuvut

Triathlon asettaa märkäpuvulle tiukat vaatimukset. Märkäpuvun tulee istua vartalolle juuri oikein, mutta silti materiaalin tulee olla joustavaa ja mukautua kehon liikkeisiin. Parhaimmillaan märkäpuku tukee uimista ja auttaa parantamaan huomattavasti aikaa. Sail Fishin ja Aqua Spheren valikoimissa on triathlonpukuja kaiken tasoisille triathlonisteille. Lisäksi myös junioreille on oma mallinsa. Patentoidut teknologiat ovat huippuunsa kehitettyjä yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa.

näytä tuotteet

Tri kengät

Pearl Izumin ja Shimanon Triathlon-jalkineilla varmistat laadukkaan ja miellyttävän pyörä lenkkisi tai kisa suorituksesi.

näytä tuotteet

Tri juoksukengät

Triathlon juoksukengä mallistoon olemme valinneet vain laaduikkaimmat tuotteet. Meiltä löydät Newtonin sekä Pearl Izumin huippu jalkineet kesän kisoihin.

näytä tuotteet

Tri tarvikkeet

Laajasta tarvike valikoimastamme löydät kaiken oleellisen Triathlon harrastuseesi.

näytä tuotteet

Tri pyörien varusteet

Triathlon pyörien varusteissa luotamme ainoastaan markkinoiden parhaimpiin tuotteisiin. Meiltä löydät todella laajan valikoiman Profile Designin, Eliten sekä Pron tuotteista, joilla varmistat huippusuorituksen kesän kisoihin.

näytä tuotteet