>Takaisin tuotelistaan<<        

Esla Potkupyörä

529€ (sis. ALV 24%).Tutustu myös osamaksumahdollisuuksiimme!

ESLA-Potkupyörä on kotimainen toimiva takuutuote!

Potkupyörä on kehitetty yhteistyössä käyttäjien ja asiantuntijoiden kanssa. Laitteen suunnittelussa on alusta saakka tarkkaan huomioitu käyttäjien tarpeet. Potkupyörästä on tullut turvallinen ja mukava liikuntaväline kaikille ympärivuotiseen käyttöön. Potkupyörä on tehty tosikäyttöön.
Potkupyörässä on vankka teräsrunko ja neljä isoa kuulalaakeroitua pyörää. Tasapainojousitettu kaksoistanko-ohjaus ja alaspäin levenevä kolmiorakenne tekevät laitteesta stabiilin ja turvallisen käyttää.

Viimeisteltyjä yksityiskohtia.

Potkupyörässä on reilun leveät astinlevyt joiden pinta on karhennettu. Käytännössä välttämättömät lokasuojat ovat vakiona jokaisessa potkupyörässä. Etupyörien lokasuojat on lisäksi varustettu taipuvilla roiskeläpillä. Jokaiseen potkupyörään kuuluu vakiovarusteena tilava kori, istuin, vaijerilukko, soittokello ja pumppu.

ESLA-Potkupyörä on turvallinen. Potkupyörässä on hyvät rumpujarrut, jotka toimivat tehokkaasti myös märällä kelillä ja pakkasella. Erikoiskeveät jarruvaijerit lisäävät käyttömukavuutta. Hyvät heijastimet (6 kpl / potkupyörä) auttavat näkymään liikenteessä.

Potkupyörä on helppo käsitellä. Potkupyörän etu- ja takarungot voidaan tarvittaessa irrottaa toisistaan esimerkiksi kuljetuksen ajaksi. Potkupyörä toimitetaan valmiiksi koottuna pahvilaatikossa etu- ja takarungot irrotettuna.

ESLA-Potkupyörä on testattu tuote. ESLA-Potkupyörä on testattu useissa testauslaitoksissa ja se täyttää standardien asettamat kesto- ja laatuvaatimukset. Potkupyörä on testattu mm. VTT:n Turvallisuustekniikan, TUV Product Service GmbH:n, Kuluttajaviraston ja Sintef:in puolueettomissa testeissä.
Vertaa ominaisuuksia! Pääset ESLA-Potkupyörän ja ESLA-Citypotkurin vertailutaulukkoon tästä.

Teknisiä tietoja:

– Leveys 60 cm
– Sisäleveys 37 cm
– Pituus 128 cm
– Säädettävä korkeus 80 – 105 cm
– Istuinkorkeus 62 cm
– Paino 16,9 kg
– Kantavuus 120 kg
– Tavarakorin tilavuus 23 litraa

Vakiovarusteet:

+ Rumpujarrut molemmissa etupyörissä + kevyesti toimivat jarruvaijerit
+ Seisontajarrut + pehmustettu istuin
+ Tavarakori + lokasuojat plus roiskeläpät edessä
+ Heijastimet eteen, taakse ja sivulle + vaijerilukko, soittokello, pumppu
+ Pitimet paristovalaisimelle + vakiovärit punainen, sininen, lila ja vihreä

Potkupyörässä on aine- ja valmistusvirheiden varalta kolmen vuoden takuu. Takuu ei koske kulumisesta (esim. renkaat tai jarrukengät) tai virheellisestä käytöstä aiheutuneita vikoja. Jokaisen ESLA-Potkupyörän mukana toimitetaan varaosaluettelo, käyttöohje ja takuukortti.

lisää tietoa löydät valmistajan tuotesivulta

Jaa facebookissaJaa facebookissa