>Takaisin tuotelistaan<<  >>

Esla Citypotkuri

459€ (sis. ALV 24%).Tutustu myös osamaksumahdollisuuksiimme!

Citypotkuri on kätevä liikuntaväline kaikenikäisille!

Citypotkuri on käyttäjien toivomuksesta kehitetty lyhyempi nelipyöräinen potkupyörä. Näppärän kokonsa ja pienemmän kääntösäteensä ansiosta sillä on mukava liikkua erityisesti taajamissa ja kaupunkien jalkakäytävillä.

– Citypotkuri mahtuu useimpiin hisseihin
– Citypotkuri on stabiili ja turvallinen

Citypotkurin vankka teräsrunko, tasapainojousitettu kaksoistanko-ohjaus ja alaspäin levenevä kolmiorakenne tekevät laitteesta stabiilin ja turvallisen käyttää. Viimeisteltyjä yksityiskohtia.

Citypotkurin leveiden astinlevyjen pinta on karhennettu. Käytännössä välttämättömät lokasuojat ovat vakiona jokaisessa Citypotkurissa. Etupyörien lokasuojat on lisäksi varustettu roiskeläpillä.

– Jokaiseen Citypotkuriin kuuluu vakiovarusteena tilava kori, istuin, soittokello ja pumppu
– Citypotkurissa on vannejarrut

Citypotkurissa on etupyöriin vaikuttavat vannejarrut. Erikoiskeveät jarruvaijerit ovat mukavat käyttää. Laite voidaan pysäköidä paikoilleen seisontajarruilla. Citypotkurin etupyörät ovat halkaisijaltaan 310mm, takapyörät 200mm. Citypotkuria on helppo käsitellä.

Citypotkurin etu- ja takarungot voidaan tarvittaessa irrottaa toisistaan esimerkiksi kuljetuksen ajaksi. Citypotkuri toimitetaan valmiiksi koottuna pahvilaatikossa etu- ja takarungot irrotettuna.

Citypotkurissa on aine- ja valmistusvirheiden varalta kolmen vuoden takuu. Takuu ei koske normaalista kulumisesta (esim. renkaat tai jarrupalat) tai virheellisestä käytöstä aiheutuneita vikoja. Vertaa ominaisuuksia!

Pääset ESLA-Potkupyörän ja ESLA-Citypotkurin vertailutaulukkoon tästä. Citypotkurin esite (tämä sivu). Voit ladata PDF-muotoisen esitteen (0.25Mt) tietokoneellesi hiiren oikeanpuolisella napilla ja valitsemalla “Tallenna kohde levylle” tai vastaava.

-Teknisiä tietoja:

– Leveys 59 cm
– Sisäleveys 37 cm
– Pituus 107 cm
– Säädettävä korkeus 80-100 cm
– Istuinkorkeus 62 cm
– Paino 13.9 kg
– Kantavuus 120 kg
– Etupyörät, halkaisija 310 mm
– Takapyörät, halkaisija 200 mm
– Tavarakorin tilavuus 23 litraa

Vakiovarusteet:

+ Kevyesti toimivat jarruvaijerit + seisontajarrut
+ Istuin + tavarakori
+ Lokasuojat plus roiskeläpät edessä + heijastimet eteen ja taakse
+ soittokello, pumppu, vaijerilukko + vakiovärit punainen ja hopea

Takuu

Citypotkurissa on aine- ja valmistusvirheiden varalta kolmen vuoden takuu.

Jaa facebookissaJaa facebookissa