Tuotteemme

Polkupyörät

Olemme valikoineet sinulle erittäin laajan malliston parhaista merkeistä, joihin itse luotamme. Koko mallistomme ja asiantunteva henkilökuntamme on käytettävissäsi. Tule koeajolle ja anna henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri se oikea pyörä, jolla varmasti nautit ajamisestasi.

näytä tuotteet

Asut

Jokainen puhuu säästä, mutta monet eivät tee asialle mitään, anna PEARL iZUMi SAIL FISH ja LÖFFLER asujen mahdollistaa pyöräilysi vuoden jokaisena päivänä!

näytä tuotteet

Kengät

Pyöräilyjalkineissa luotamme SHIMANO, PEARL iZUMi sekä BONTRAGER merkkeihin. Varsinais-Suomen laajimmasta yli 50 erilaisen jalkineen valikoimasta  löydät varmasti itsellesi sopivan jalkineen ja niihin sopeltuvat klossit sekä lukkopolkimet. Myymälästämme löydät lisää malleja. Meiltä myös uunimuotoiltavat custom fit kengät!

näytä tuotteet

Kypärät

Tällä sivulla on vain osa laajasta kypärä mallistostamme...loput yli 180 erilaisen kypärän malliston niin lapsille kuin aikuisillekin löydät liikkeestämme. Meiltä löydät Giro, Bell, Bontrager sekä Nutcase kypärät.

näytä tuotteet

Kiekot

Maasto- ja maantiekiekot

näytä tuotteet

Triathlon

Tri-pyörien lisäksi laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme löydät varmasti kaiken mitä Triathlon harrastuksessasi ikinä tarvitset.

näytä tuotteet

Lastenistuimet

Lasten istuimissa luotamme Hamax laatuun ja turvallisuuteen.

näytä tuotteet

Peräkärryt

Täältä löydät peräpyörät sekä kuljetuskärryt!

näytä tuotteet

Pyörälaukut

Pyöräilylaukuissa luotamme Ortlieb, Blackburn, Pro sekä AIM tuotemerkkeihin. Laadukkaasta laukkuvalikoimastamme sivuillamme on ainoastaan Ortlieb laukut. Muut merkit ja laajan malliston löydät liikkeestämme.

näytä tuotteet

Apukulkuvälineet

Potkupyörät ja kävelypyörät

näytä tuotteet

Käytetyt pyörät

Turun suurin valikoima ja sisätiloissa! Tunturi, Crescent, tai muu laatupyörä on käytettynäkin kestävämpi, luotettavampi ja arvostetumpi kuin moni halpahallien kauppaama uusi vaihtoehtopyörä.

näytä tuotteet

Tarjoukset

Edellisen vuoden malleja ynnä muita tarjouksia!

näytä tuotteet