Tuotteemme

Polkupyörät

Olemme valikoineet sinulle erittäin laajan malliston parhaista merkeistä, joihin itse luotamme. Koko mallistomme ja asiantunteva henkilökuntamme on käytettävissäsi. Tule koeajolle ja anna henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri se oikea pyörä, jolla varmasti nautit ajamisestasi.

näytä tuotteet

Asut

Jokainen puhuu säästä, mutta monet eivät tee asialle mitään, anna PEARL iZUMi SAIL FISH ja LÖFFLER asujen mahdollistaa pyöräilysi vuoden jokaisena päivänä!

näytä tuotteet

Kengät

Pyöräilyjalkineissa luotamme SHIMANO, BONTRAGER sekä PEARL iZUMi merkkeihin. Huippulaajasta jalkinevalikoimasta  löydät varmasti itsellesi parhaiten sopivat pyöräilykengät maantielle, maastoon, spinningiin sekä arki- ja työmatkapyöräilyyn. Meiltä löydät myös kenkiin soveltuvat klossit sekä polkimet yli 15 lukkopolkimen mallistostamme.

näytä tuotteet

Kypärät

Tällä sivulla on vain osa laajasta kypärämallistostamme...loput yli 180 erilaisen kypärän mallistosta niin lapsille kuin aikuisillekin löydät liikkeestämme. Meiltä löydät Giro, Lazer, Bontrager sekä Nutcase kypärät.

näytä tuotteet

Kiekot

Maasto- ja maantiekiekot

näytä tuotteet

Triathlon

Tri-pyörien lisäksi laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme löydät varmasti kaiken mitä Triathlonharrastuksessasi ikinä tarvitset.

näytä tuotteet

Garmin-tuotteet

Mihin ikinä seikkailusi sinut vievätkään, Garminin tuotteet kulkevat mukana.

näytä tuotteet

Lastenistuimet

Lasten istuimissa luotamme Hamax laatuun ja turvallisuuteen.

näytä tuotteet

Peräkärryt

Täältä löydät peräpyörät sekä kuljetuskärryt!

näytä tuotteet

Apukulkuvälineet

Potkupyörät ja kävelypyörät

näytä tuotteet

Käytetyt pyörät

Tunturi, Crescent, tai muu laatupyörä on käytettynäkin kestävämpi, luotettavampi ja arvostetumpi kuin moni halpahallien kauppaama uusi vaihtoehtopyörä. Löydät käytettyjen pyörien valikoimamme Hämeentien liikkeestä!

näytä tuotteet

Pyörälaukut

Pyörälaukuissa luotamme Ortlieb, Bontrager, Pro sekä AIM tuotemerkkeihin. Laadukkaasta laukkuvalikoimastamme sivuillamme on ainoastaan Ortlieb laukut. Muut merkit ja laajan malliston löydät liikkeestämme.

näytä tuotteet

Tarjoukset

Edellisen vuoden malleja ynnä muita tarjouksia!

näytä tuotteet